Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

32 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~charry~

~charry~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 06:53

Bestialstwo , zesłać gnoi na Sybir, niech tam biją i zabijają, dlaczego mamy za nich jeszcze podatki płacić, a oni będą siedzieli sobie w cieplutkiej celi. Zesłać na Sybir!!!

#2 hibernatus

hibernatus

Swojak

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 214 postów

Napisano 09 luty 2012 - 07:02

Dzieciaki rządzą w telewizji, internecie, mediach, na ulicy, w firmach. Robią co chcą. deb***e i dzieciaki.

#3 ~Sroka~

~Sroka~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 07:29

Dajcie spokój... Wszędzie pełno jest deb***i. Sam trafiłem na takich nawalonych jak kulturalnie wracałem sobie z imprezy. Czepiają się nawet jak na nich popatrzysz... I najlepsze jest to, że jak idziesz sam to się czepią, ale jak już z dwoma czy więcej znajomymi to są spokojni. Pecie...

#4 ~studentka~

~studentka~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 07:37

Jakoś pod koniec stycznia pod Domami Studenckimi, przy ulicy Boh. Warszawy też doszło do okropnej bijatyki. cała bijąca patologia wyszła z klubu Pralnia. I tak było już nie raz.
Co gorsza, rzucano tym chłopakiem na ulicę, a kierowcy nie interweniowali - ciekawe dlaczego?
Ale koksują, anaboliki, kult ciała - zgadzam się z przedmówcą - SYBERIA WELCOME. Wtedy ciekawe jak by gadał jeden z drugim. Takich koksów od razu do więzienia sadzać. ale w tym kraju więcej dostaje się kary za kradzież, niż za zabójstwo.

#5 ~niki~

~niki~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 07:42

tragedia... Sama nie raz wracając z imprezy czy tez od znajomychy mialam problemy z gnojkami staojącymi przy bramach.. głupie teksty, zaczepki Bestialstwo!! jeszcze kilka lat i będzie strach wyjść z domu.

#6 ~realista~

~realista~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 08:03

Teraz narzekacie. A jak policja komuś mocniej łomot spuści, to lamentujecie, jaka to ona brutalna i w ogóle. To macie czego chcieliście! Rozbestwiacie sami tę patologię a potem macie żal do kogo właściwie? na siebie spójrzcie.

#7 ~Los nie wybiera~

~Los nie wybiera~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 08:08

Cóż zatłukli człowieka na śmierć i teraz sobie ćwiarę posiedzą za kratkami(tam się nauczą życia)bezmózgowcy z patologicznych rodzin!!!!w tak młodym wieku iść za kratki!!!!głupota i bez-mózgowość co nie których osób nie zna granic !!!!Ja chodzę z gazem pieprzowym (chmura)w kieszeni!!!-do samoobrony!!!-sam też się potrafię obronić(ważeę 100kg i trenuję amatorsko sztuki walki,kulturystykę),ale nie chce mi się rąk krwią brudzić!!!.

#8 ~trolololol~

~trolololol~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 08:16

Wyświetl postUżytkownik niki dnia 09 luty 2012 - 07:42 napisał

tragedia... Sama nie raz wracając z imprezy czy tez od znajomychy mialam problemy z gnojkami staojącymi przy bramach.. głupie teksty, zaczepki Bestialstwo!! jeszcze kilka lat i będzie strach wyjść z domu.

Kup sobie paralizator, traktujesz nim tego gnojka co najbardziej kozaczy reszta od razu wymięka. Słyszałem tylko że czasem można od tego umrzeć tym bardziej taki gnojek z bramy organizm wykończony sterydami i prochami, nawet na zawał może wykitować... ale no cóż wypadki się zdążają xD A efekty użycia ? poezja, skacze po ziemi jak jakiś tancerz czy coś :P

#9 ~emeryt~

~emeryt~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 08:38

Góra 2 lata, nieumyślny wypadek, napastnik bronił sie odepchnął agresywnego Łukasza i ten sie przewrócił, koledzy stanęli w obronie i nie wiadomo, który zadał ten śmiertelny cios nogą.
Będą odpowiadali z wolnej stopy. 100%,że tak to sie zakończy

#10 ~komuna~

~komuna~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 09:02

za komuny takich by spałowali i by w bramach nie wystawali!

Moze najwyższa pora wprowadzić godzinę policyjną (zwłaszcza dla nieletnich, a i pijanych,naćpanych i agresywnych pełnoletnich też nie zaszkodziłoby spisywać i zakładać im "prewencyjne" kartoteki).

#11 ~Bartek~

~Bartek~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 09:10

Sam miałem kiedyś niemiłą sytuację na starówce. NIE WIERZE policji, bo nic z takimi sprawami nie robi. W telewizji występuje tylko przeuroczy rzecznik policji i opowiada jakie to mają osiągnięcia i ile oni dla nas wszystkich robią. W rzeczywistości, nie potrafią pomóc, lub po prostu umorzą sprawę!

#12 ~xxx~

~xxx~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 09:13

Przykład "udolności" i "sukcesu" naszej policji mieliśmy przy okazji sprawy Madzi, którą rozwikłał Rudkowski. No i patrząc na ten "sukces" policji, człowiek odrazu czuje się "bezpieczniej".

#13 ~Perełka~

~Perełka~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 09:25

brak mi słów, te małolaci to coraz gorsze pokolenie, strach wychodzic do sklepu, na spacer czy do kumpeli na kawe...

#14 ~Zyga~

~Zyga~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 09:26

Szkoda Łukasza:( [*]

#15 ~mms~

~mms~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 09:35

Tak jak pisał "komuna" godzina policyjna jak najbardziej !! Dzieje się coraz gorzej, nawet spokojnie nie można przejść gdzieś bo zaraz mendy zaczepiają.

#16 krisrider

krisrider

Bywalec

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPip
  • 70 postów

Napisano 09 luty 2012 - 10:15

W konkurencyjnej gazecie na "K" przeczytałem cytuję: " Gimnazjaliści, dwie nastoletnie dziewczyny i 12-letni chłopiec, brutalnie pobili w windzie na warszawskim Targówku 13-letnią dziewczynkę. Dusili ją na przemian chustą i sznurówką, bili pięściami po twarzy i brzuchu, wykręcali ręce, wyrywali włosy. Jak tłumaczyli napadli na nią, bo "źle na nich spojrzała". 13-latka trafiła do szpitala". Po prostu patologia. Co się dzieje!?! Już nawet takie gnojki atakują! Jadąc autobusem nie mogę spojrzeć na żadnego koksa, ćpuna, czy pijanego bo zaraz się sadzi. :angry: To nic, że stoi na przeciwko mnie i nie mam się po prostu gdzie spojrzeć, to co mam zamykać oczy bo on tak chce. Niedługo to po bułki trzeba będzie jeździć samochodem. Już nawet na Pogodnie powprowadzały się takie lumpy, które dostały mieszkania/domki po dziadkach i nie potrafią się dostosować do panujących tu zwyczajów(czyt. spokoju). Znam takich co wynajeli mieszkanie piętro wyżej. Od razu wiedziałem, że to buraki ze śródmieścia - bo jak nazwać kogoś kto świeżo wyremontowaną klatkę bazgra farbą i podpala zapałkami, pije i ćpa na klatce i przed nią i bluzga,że aż uszy więdną. Pozbyłem się ich ze swojego otoczenia i już tam nie mieszkają. Buhaha. Najgorsze jest to, że na koniec zniszczyli domofon. Takie to zwyczaje wynieśli z rodzinnego domu i miejsca gdzie przedtem mieszkali (śródmieście). :angry: Coraz gorsza demoralizacja społeczeństwa. Młodzi rodzice nie potrafią przekazać dziecku żadnych pozytywnych wartości. Wychowuje ich internet, ogłupiająca tv i głupsi od nich rówieśnicy, a nie książki i rodzice.

#17 ~płatnik dier~

~płatnik dier~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 10:19

Nic nie rozumiecie. Obywatele są od płacenia podatków a służby są od dawania mandatów a nie łapania przestępców czy zaprowadzania porządku. Generalnie jakiś cud że szczecińska policja kogoś zatrzymała, niedawno mając zapis z monitoringu nie mogli znaleźć auta, które potrąciło rowerzystę:)

#18 ~skali~

~skali~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 10:32

a Pan inspektor S.....ki rzecznik policji tak przechwala sie jaka to ta nasza policja wspaniala,czego nie robi,ha smiechu warte,jak ich potrzeba to ich nie ma,jedynie mandaty potrafia wystawiac.w nocy patroli na ulicach tyle co kot naplakal,podobnie straz miejska,woza sie autami,a paly w dlon i zapie.... w rejon,ale poco,jeszcze malolaty michy im obija i co bedzie...?

#19 ~mikos~

~mikos~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 10:34

jak kto napisal policja jet tylko od spisywanie i dawania mandatow za predkosci lub przejscie w niedozwolonym miejscu,niestety tan kraj juz spadl na psy

#20 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 10:35

Bardzo współczuję mamie Łukasza, jak ona musi teraz cierpieć, przecież miała go tylko jednego !!! Powinna w kraju powstać organizacja pozarządowa,coś na kształt głównego bohatera z powieści Leopolda Tyrmanda, która miałaby tylko za zadanie skutecznie zwalczać wszelką patologię !

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych