Katastrofa pod Smoleńskiem. Księga kondolencyjna :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 10 kwiecień 2010 - 15:05 #25
Naprawdę potworna tragedia! Do teraz nie mogę w to uwierzyć. Zgineło tylu wybitnych Polaków... Wśród nich para prezydencka, ostatni prezydent RP na Uchodźstwie, wszyscy dowódcy polskiej armii, wybitni politycy, wicemarszałkowie sejmu i senatu... Szkoda słów! Mogę tylko współczuć rodzinom ofiar. Dziś jest dzień, kiedy wszyscy Polacy łączą się w smutku...
Napisano 10 kwiecień 2010 - 15:11 #28
POLSKA CAŁY CZAS ODNOŚI STRATY- W LUDZIACH, MAJĄTKU
TAK JAK NASZ PAPIEŻ- SCHOROWANY CIERPIĄCY, TAK UDRĘCZONY JAK ŻADKO KTO- ZMARŁ W BÓLU
POLSKA JEST POKRZYWDZONA - WOJNY I ZAWIŚĆ
TERAZ NASZ PREZYDENT I CAŁA ELITA PATRIOTYCZNA- CI WIERZĄCY, KTÓRZY LECIELI UCZCIĆ TRAGEDIĘ...
ODESZLI- BÓG ZABRAŁ ICH
JEDNAKŻE TE WSZYSTKIE KRZYWDY - TEN BÓL NARODU POLSKIEGO PRZEZ WSZYSTKIE WIEKI
TO NIE PRZYPADEK-
JEZUS CIERPIAŁ STRASZNIE- MĘCZYŁ SIĘ - PRZECIEZ DLA KOGOŚ TO ZROBIŁ
PAPIEŻ CIERPIAŁ
DLA KOGO CIERPI POLSKA ???
RELIGIA UCZY NAS ŻE CI CIERPIĄCY ZAZNAJĄ RAJU W NIEBIE
WIERZMY W TO ŻE LUDZIE CI NIE ZGINĘLI BEZ CELU
POLSKA CIERPI BY POTEM CIESZYĆ SIĘ RAJEM
RODZINY ZMARŁYCH-- BĄDŹCIE TWARDZI- ONI NIE ZGINĘLI NA DARMO !!!
TAK JAK NASZ PAPIEŻ- SCHOROWANY CIERPIĄCY, TAK UDRĘCZONY JAK ŻADKO KTO- ZMARŁ W BÓLU
POLSKA JEST POKRZYWDZONA - WOJNY I ZAWIŚĆ
TERAZ NASZ PREZYDENT I CAŁA ELITA PATRIOTYCZNA- CI WIERZĄCY, KTÓRZY LECIELI UCZCIĆ TRAGEDIĘ...
ODESZLI- BÓG ZABRAŁ ICH
JEDNAKŻE TE WSZYSTKIE KRZYWDY - TEN BÓL NARODU POLSKIEGO PRZEZ WSZYSTKIE WIEKI
TO NIE PRZYPADEK-
JEZUS CIERPIAŁ STRASZNIE- MĘCZYŁ SIĘ - PRZECIEZ DLA KOGOŚ TO ZROBIŁ
PAPIEŻ CIERPIAŁ
DLA KOGO CIERPI POLSKA ???
RELIGIA UCZY NAS ŻE CI CIERPIĄCY ZAZNAJĄ RAJU W NIEBIE
WIERZMY W TO ŻE LUDZIE CI NIE ZGINĘLI BEZ CELU
POLSKA CIERPI BY POTEM CIESZYĆ SIĘ RAJEM
RODZINY ZMARŁYCH-- BĄDŹCIE TWARDZI- ONI NIE ZGINĘLI NA DARMO !!!
Napisano 10 kwiecień 2010 - 15:11 #29
Straszna tragedia... Mimo, że nie obdarzałam prezydenta szczególną sympatią jest mi na prawdę przykro. To wielki ból dla całej społeczności Polski jak i świata. Naszczersze kondolencje dla rodzin i przyjaciół zmarłych. Miejmy nadzieję, że wszyscy będą mieli swój honor i uszanują te 7 dni żałoby narodowej. Zginęło wiele osobistości, którzy mieli ogromny dar i można powiedzieć, że byli ludźmi niezastąpionymi. Jednak do tej pory nie dotarło do mnie, że to wydarzyło się na prawdę. Drugie takie straszne wydarzenie w okolicach Katynia. Czy, to jakieś fatum, a raczej krążący pech nad tym miejscem? Na to pytanie powinniśmy odpowiedzieć sobie sami. Jednak nie obarczajmy nikogo winą. Co się stało, to się nie odstanie. Co kolwiek postanowimy nic nie przywórci życia zmarłym.
"Wieczny odpoczynek racz zmarłym dać Panie, a światłość wiekuista niechaj im świeci. Niech odpoczywają w pokoju wiecznym. Amen "
"Wieczny odpoczynek racz zmarłym dać Panie, a światłość wiekuista niechaj im świeci. Niech odpoczywają w pokoju wiecznym. Amen "
Napisano 10 kwiecień 2010 - 15:15 #31
W takich chwilach poglądy polityczne tracą na znaczeniu, a otwierają się nawet najbardziej zatwardziałe serca, oby były one otwarte nie tylko w obliczu takiej tragedii ale zawsze. Nikt nie powinien zostać obojętny na takie sytuacje.
Świadomą, że być może te kondolencje nie dotrą do osób, do których są kierowane chciałam złożyć z głębi serca płynące kondolencje dla rodzin ofiar, które zginęły w katastrofie w Smoleńsku, szczególnie rodzinie PANA PREZYDENTA, których strata jest dużo większa.
Świadomą, że być może te kondolencje nie dotrą do osób, do których są kierowane chciałam złożyć z głębi serca płynące kondolencje dla rodzin ofiar, które zginęły w katastrofie w Smoleńsku, szczególnie rodzinie PANA PREZYDENTA, których strata jest dużo większa.
Napisano 10 kwiecień 2010 - 15:25 #39
Wyrazy współczucia dla wszystkich rodzin. Nie tylko polityków. Dla rodzin załogi także. Bo o nich jakoś nikt nie wspomina. NIE MA ICH NA LIŚCIE. "Wszyscy jesteśmy sobie równi." Trzeba było śmierci 96 (!a nie 88(polityków)) osób żeby to zobaczyć, a tej równości dalej nie widać.;/
WSPÓŁCZUCIE WSZYSTKIM!!! BEZ WYJĄTKU!!!
WSPÓŁCZUCIE WSZYSTKIM!!! BEZ WYJĄTKU!!!

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz