Skocz do zawartości

Konkurs na Tatuaż Lata. Wyślij nam zdjęcie swojej dziary i wygraj nową! [zdjęcia] :: zobacz komentowany artykuł

~dan~

• Grupa Goście

Napisano 19 lipiec 2010 - 18:53 #1

A co to za późne rokokoko? Ciekawy mebel. Gdzie takie cudo można dostać i za wiela?
0

~jacek~

• Grupa Goście

Napisano 19 lipiec 2010 - 19:13 #2

Jak można tak się oszpecać? Piękne jest to co dała nam sama natura, wystarczy tylko zadbać aby skóra była czysta, miękka, aksamitna. Niewiarygodne jak ta amerykańska beznadzieja zalewa świat :-(
-1

~aga~

• Grupa Goście

Napisano 19 lipiec 2010 - 22:08 #3

Tatuaż to ohydna moda, która niedługo przeminie, a oszpecone ciało zostanie na zawsze. Za lat dziesiąt będziemy oglądali pomarszczonych, karykaturalnych staruszków, którzy będą robili z siebie pośmiewisko. Uważam, że tatuaż czyni nawet ze zgrabnej i ładnej dziewczyny tzw. "badziewną wiochę".
-1

~TSE~

• Grupa Goście

Napisano 19 lipiec 2010 - 22:39 #4

W niektórych środowiskach o dość charakterystycznym poczuciu piękna króluje moda na AGRO-TUNING - samochodów i ludzi.
I nic na to nie poradzimy, ale to ich obciach...
0

~al~

• Grupa Goście

Napisano 19 lipiec 2010 - 22:45 #5

chyba w wełbach wam sie poprzewracało żeby lansowac takie konkursy to jest chore chyba redaktor naczelny jak na takie cos takie pozwala to tez ma takie mazadło na mózgu
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Justyn@ 

• Bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 61
  • Rejestracja 29-kwiecień 10

Napisano 20 lipiec 2010 - 07:02 #6

Wyświetl postUżytkownik aga dnia 19 July 2010 - 23:08 PM napisał

Tatuaż to ohydna moda, która niedługo przeminie, a oszpecone ciało zostanie na zawsze. Za lat dziesiąt będziemy oglądali pomarszczonych, karykaturalnych staruszków, którzy będą robili z siebie pośmiewisko. Uważam, że tatuaż czyni nawet ze zgrabnej i ładnej dziewczyny tzw. "badziewną wiochę".

Słyszałam to 10 lat temu jak powiedziałam mamie że chcę tatuaż. I co? Tatuaże są nadal modne. Nie mówię że takie na całe ciało - takie pasuje bardziej mężczyznom.
0

~grazyna~

• Grupa Goście

Napisano 20 lipiec 2010 - 07:24 #7

jak można poruszać tak obrzydliwą sprawę , to wstrętne aby o tym jeszcze pisać i namawiać innych do robienia takiej ochydy . czy komuś upał padł na mózg.
0

Użytkownik nie jest zalogowany   K.K 

• Nowy
  • Pip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 5
  • Rejestracja 17-lipiec 10

Napisano 20 lipiec 2010 - 13:42 #8

ale ta Polska jest zacofana takie piszecie głupoty. mamy XXI wiek a Wy dalej w sredniowieczu ???
Nie jeden tatuaż to nie dla kogos oszpecanie ciala tylko cos waznego. Nie mowie tu o tribalach ktore mają nijakie znaczenie, ale sa ludzie ktorzy np tatuuja sobie portret bliskiej osoby ktora przykładowo nie zyje, by miec ja zawsze przy sobie- na sobie. Zastanawiacie się co bedzie za 10 lat ? Majac 20 lat robiąc sobie tatuaz , cialo w eiku 30 lat niewiele sie zmieni jak sie o nie dba. gdyby patrzyc na to takim zacofanym okiem jak Wy, to nie mozna by robic kolczyk w uszach, czy w innych miejscach, opalac sie . No bo przeciez po co się oszpecac kolczykami, robic dziury w uszach, po co opalac cialo jak NATURA dala nam takie blade i jest piekne. O Boze ludzie, ruszcie mozgami!! Tatuaz to dzieło sztuki i wyraza wiecej niz wasze glupkowate opienie na ten temat . Potrafilibyscie chociaz to narysowac olowkiem? Zapewne nie, a tez byscie sobie nie zobili bo robicie w gacie ze strachu, by zrobic sobie tatoo trzeba przetrzymac bol, a wy uceklibyscie na raczunie mamuni, ktora przytuli bo dziecie płakusia:)
heheh ooo trzeba wystrzegac się solarium, bo na starosc bedzie czerniak, trzeba jesc same warzywa bo na starosc bedzie cholersterol jak coś, trzeba powyciagac kolcyzki z ucha, bo na starosc obwisna uszy..blee ta starosc... zyje sie tu i teraz!
0

~TATOOkoszalin~

• Grupa Goście

Napisano 20 lipiec 2010 - 13:48 #9

Witam wszystkich. Jestem tatuazysta z Koszalina, powiem Wam ze tatoo staje sie coraz bardziej popularne, ale wielu ludzi nie chce sie dziarac z uwagi na koszty , ktore oscyluja w granicach kilkuset zł albo nieraz tysięcy. Ja skonczylem 3 lata temu studia na ASP w Warszawie. Nauczyłem sie tam sporo ale dopiero doswiadczenie pokazalo mi realia tatuowania. Wiecie co wam powiem, jie sztuka jest zrobic tribal- kilka kręciolow, wypelnieni itd, sztuka jest zrobić cos pierwszy raz, czego nigdy wczesneij sie nie robilo i czego nik nie zrobi.. Dziary pospolite typu- kwiaty, motylki, tribale, demony- nie da się w nich tak bardzo pokazac artyzmu tatuażysty. Ale popatrzcie jaki artyzm pokazuje się dziarając np portrety.. Tu już nie moze byc mowy o malej pomyłce. Na tribalu zatuszuje się jakims dodatkowym brzegiem, a w portrecie nie mozna np źle wydzeirgac oka, bo nie wydzierga sie przeciez potem okularów byto zakryć.
Moim zdaniem tatuowanie staje sie coraz bardziej popularne, choc wciaz w PL nie ma takiej swobodny podejscia do tego tematu jak np na zachodzie. ja osobiscie jestem za tymi dziarami ktore przykluwają oko wyjatkowościa. OBUDZCIE SIĘ!! MAMY XXI wiek, a jak sie boicie i dlatego krytykujecie to szkoda wszego czasu bo jest masa ludzi ktorzy mocno stąpaja po ziemi i maja jaja w porownaniu z mięczakami.
0

~lalunia~

• Grupa Goście

Napisano 20 lipiec 2010 - 13:49 #10

Popatrzcie jaka sztuka jest na tych tatuazach, nie dostrzegacie tego ?
Ile one mówia jak się na nie patrzy... poza tym tatuaz robi się dla siebie a nie dla innych i guzik obchodzi mnie to co ktos skomentuje jak bede miala 60 lat, teraz wygladam fajnie i ja sie z tego ciesze, to mnie ma sie podobac i jak moja dziara bedzie mi sie podobala w wieku 60 lat to nic nikomu d tego, bo to moje cialo i jak sie komus nie podoba to po co się gapi? Ja mam dzierke na lplecach na krzyzu i jestem bardzo zadowolona.
0

~tosiek~

• Grupa Goście

Napisano 20 lipiec 2010 - 13:51 #11

Nie sluchajcie zazdrosnych lasek pustych blondynek ktore by chcialy a sie boja zwyczajnie, bo jednak to troche lub bardziej boli . A faceci ktorzy krytykują to tez jajec nie mają, bo łezka by poleciala.. Dziara ma tez swoja funkcje inną, byc moze jest wspomnieniem i to jest wazne dla dziarających sie a nie to co bedzie za poł wieku ludzie.
0

~jj~

• Grupa Goście

Napisano 20 lipiec 2010 - 14:35 #12

Żal mi tych wszystkich krytykantów.. Nie chcesz nie rób, nie chcesz nie oglądaj! po kiego grzyba tu zaglądacie?? Morda krótko i na "Pudelka" won!!!! żygać się chce jak się czyta takie komentarze.. napisałbym coś jeszcze onich ale jeszcze nie ma 23.00!
0

~123~

• Grupa Goście

Napisano 20 lipiec 2010 - 16:35 #13

a jakie piękne się robiło z nich żyrandole.:))))))
do "tattoo z koszałkowa" ciebie chyba pogięło. jaki z ciebie student ,że nie potrafisz się wysłowić.
0

~jola~

• Grupa Goście

Napisano 21 lipiec 2010 - 07:36 #14

ta zachęta ' bs' to dobre dla kryminalistów, tylko nie wiem czy mogą się tez zgłaszać?
0

~wiola~

• Grupa Goście

Napisano 21 lipiec 2010 - 12:49 #15

O kurcze wiec wszyscy wydziergani ludzie w PL sa kryminalistami...ulalal , to ja tez, a prawo studiuje, kurcze nawet nie wiedzialam ze jestem lub bylam krana, bo mam tatuazyk na ramieniu, o jejku i co teraz? Nie dostane się na aplikacje skoro jestem kryminalistka:( Ale mi Was zal ludzie, zazdrosc bije przez Was wszystkich na kilometr!
0

Szybka odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych