Konkurs na Tatuaż Lata. Wyślij nam zdjęcie swojej dziary i wygraj nową! [zdjęcia] :: zobacz komentowany artykuł
Napisano 19 lipiec 2010 - 22:08 #3
Napisano 20 lipiec 2010 - 07:02 #6
Użytkownik aga dnia 19 July 2010 - 23:08 PM napisał
Słyszałam to 10 lat temu jak powiedziałam mamie że chcę tatuaż. I co? Tatuaże są nadal modne. Nie mówię że takie na całe ciało - takie pasuje bardziej mężczyznom.
Napisano 20 lipiec 2010 - 13:42 #8
Nie jeden tatuaż to nie dla kogos oszpecanie ciala tylko cos waznego. Nie mowie tu o tribalach ktore mają nijakie znaczenie, ale sa ludzie ktorzy np tatuuja sobie portret bliskiej osoby ktora przykładowo nie zyje, by miec ja zawsze przy sobie- na sobie. Zastanawiacie się co bedzie za 10 lat ? Majac 20 lat robiąc sobie tatuaz , cialo w eiku 30 lat niewiele sie zmieni jak sie o nie dba. gdyby patrzyc na to takim zacofanym okiem jak Wy, to nie mozna by robic kolczyk w uszach, czy w innych miejscach, opalac sie . No bo przeciez po co się oszpecac kolczykami, robic dziury w uszach, po co opalac cialo jak NATURA dala nam takie blade i jest piekne. O Boze ludzie, ruszcie mozgami!! Tatuaz to dzieło sztuki i wyraza wiecej niz wasze glupkowate opienie na ten temat . Potrafilibyscie chociaz to narysowac olowkiem? Zapewne nie, a tez byscie sobie nie zobili bo robicie w gacie ze strachu, by zrobic sobie tatoo trzeba przetrzymac bol, a wy uceklibyscie na raczunie mamuni, ktora przytuli bo dziecie płakusia:)
heheh ooo trzeba wystrzegac się solarium, bo na starosc bedzie czerniak, trzeba jesc same warzywa bo na starosc bedzie cholersterol jak coś, trzeba powyciagac kolcyzki z ucha, bo na starosc obwisna uszy..blee ta starosc... zyje sie tu i teraz!
Napisano 20 lipiec 2010 - 13:48 #9
Moim zdaniem tatuowanie staje sie coraz bardziej popularne, choc wciaz w PL nie ma takiej swobodny podejscia do tego tematu jak np na zachodzie. ja osobiscie jestem za tymi dziarami ktore przykluwają oko wyjatkowościa. OBUDZCIE SIĘ!! MAMY XXI wiek, a jak sie boicie i dlatego krytykujecie to szkoda wszego czasu bo jest masa ludzi ktorzy mocno stąpaja po ziemi i maja jaja w porownaniu z mięczakami.
Napisano 20 lipiec 2010 - 13:49 #10
Ile one mówia jak się na nie patrzy... poza tym tatuaz robi się dla siebie a nie dla innych i guzik obchodzi mnie to co ktos skomentuje jak bede miala 60 lat, teraz wygladam fajnie i ja sie z tego ciesze, to mnie ma sie podobac i jak moja dziara bedzie mi sie podobala w wieku 60 lat to nic nikomu d tego, bo to moje cialo i jak sie komus nie podoba to po co się gapi? Ja mam dzierke na lplecach na krzyzu i jestem bardzo zadowolona.
Napisano 20 lipiec 2010 - 13:51 #11
Napisano 20 lipiec 2010 - 14:35 #12
Napisano 21 lipiec 2010 - 12:49 #15

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz