Użytkownik Gość dnia 20.11.2008, 13:29 napisał
Nowa strona
Napisano 20 listopad 2008 - 17:56 #31
Nowa strona ok, blagam tylko zebyscie pilnowali rzetelnosci i obiektywizmu informacji, wyeliminowali bledy ortograficzne i urozmaicili zasob fotografii, ktore dajecie jako ilustracje do artykulow - gdy to samo zdjecie falujacego morza ( cieniutkie zreszta ) widze przy kazdym artykule o morzu albo zdjecie policyjnego "koguta" przy kazdym artykule o policji to az mnie trzesie....I oczywiscie te "latajace" reklamy - to naprawde zniecheca, dajcie spokoj, trzymajcie jakis poziom, dobry poziom
Napisano 20 listopad 2008 - 21:18 #36
Poprzednia strona była przede wszystkim CZYTELNA. Tu panuje bałagan i chaos, którego mam dosć na codzień. Nowa strona przypomina mi do złudzenia strone www.tvn24.pl - na której jest wieczny chaos. Uważam że tak jak jest na ONECIE powinno być i tu - link przekierywujący na starą stone " >>>>stara strona<<<< coś na tej zasadzie, wtedy każdy miałby mozliwosć wyboru, czy chce przeczytać to co go interesuje, czy szukać , latac z góry na dół pod setkami fotografii.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 21 listopad 2008 - 08:11 #38
Nie zgadzamy się z Tobą. We wcześniej wersji na stronie głównej mieściło się mniej artykułów. Dodawanie nowych powodowała, że stare spadały. Teraz za każdym razem, gdy wchodzisz na stronę widzisz wszystkie wiadomości, które dodaliśmy tego dnia. Niczego ważnego nie przeoczysz. Poza tym zwróć uwagę na nowe serwisy z filmami, galeriami zdjęć i mapami. Takich rzeczy w poprzedniej wersji nie było.
Użytkownik Gość dnia 20.11.2008, 15:59 napisał
Niestety, poprzednia wersja była o wiele lepsza..... :/
Napisano 21 listopad 2008 - 08:20 #39
rzeczywiście może nowa szata Waszej strony będzie wymagała aby się do niej przyzwyczaić , ale , jedno należy wytknąć - nieestetyczne jest ułożenie wszystkiego w kolumnę i praktycznie bez żadnych wyróżników , przecież aby zachować przejrzystość , należało by to jakoś poukładać ,a tak mamy doczynienia z wielką hałdą tytułów i niestety nie przyciąga to oka , poprzednia forma była zdecydowanie lepsza , no ale skoro nie ma już odwołania , ja osobiście będę rzadziej zaglądał na Waszą stronę ,
Napisano 21 listopad 2008 - 08:23 #40
Tworząc stronę internetową nie wzorowaliśmy się na TVN24.
Polecam zerknięcie na austriacką stronę www.vol.at. To właśnie z ich doświadczeń i pomysłów korzystaliśmy. I raczej mało prawdopodobne, by vol.at korzystało z inspiracji TVN24.
Link do starej wersji strony jest niemożliwy.
Każdy bardzo łatwo może znaleźć tu to czego szuka. Jeśli nie chcesz czytać o wszystkich wydarzeniach, tylko interesują cię wiadomości z danego miasta lub powiatu masz kilka możliwości jak do nich dotrzeć. W górnym menu kliknij w link miasta (pierwsza pozycja). Otworzy się menu z lewej strony, na którym możesz wybrać interesujące Cię miasto lub powiat. Bezpośredni dostęp do poszczególnych miast i powiatów masz też na samym dole strony lub w górnym menu "mapa strony".
Polecam zerknięcie na austriacką stronę www.vol.at. To właśnie z ich doświadczeń i pomysłów korzystaliśmy. I raczej mało prawdopodobne, by vol.at korzystało z inspiracji TVN24.
Link do starej wersji strony jest niemożliwy.
Każdy bardzo łatwo może znaleźć tu to czego szuka. Jeśli nie chcesz czytać o wszystkich wydarzeniach, tylko interesują cię wiadomości z danego miasta lub powiatu masz kilka możliwości jak do nich dotrzeć. W górnym menu kliknij w link miasta (pierwsza pozycja). Otworzy się menu z lewej strony, na którym możesz wybrać interesujące Cię miasto lub powiat. Bezpośredni dostęp do poszczególnych miast i powiatów masz też na samym dole strony lub w górnym menu "mapa strony".
Użytkownik Don gryficki CORLEONE dnia 20.11.2008, 21:18 napisał
Poprzednia strona była przede wszystkim CZYTELNA. Tu panuje bałagan i chaos, którego mam dosć na codzień. Nowa strona przypomina mi do złudzenia strone www.tvn24.pl - na której jest wieczny chaos. Uważam że tak jak jest na ONECIE powinno być i tu - link przekierywujący na starą stone " >>>>stara strona<<<< coś na tej zasadzie, wtedy każdy miałby mozliwosć wyboru, czy chce przeczytać to co go interesuje, czy szukać , latac z góry na dół pod setkami fotografii.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Użytkownicy
Pomoc
Temat jest zamknięty

Do góry
Raportuj
Odpowiedz