Skocz do zawartości

• (4 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Nowa strona

Użytkownik nie jest zalogowany   slopa 

• Znajomy
  • PipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 38
  • Rejestracja 29-listopad 07

Napisano 20 listopad 2008 - 14:53 #21

Lubimy. Powiat dodamy, poradnik seniora też. Pracujemy nad tym.

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 20.11.2008, 13:29 napisał

strona ok, ale jest błąd chyba... czy nie powinno być napisane poradnik seniora? w lewej kolumnie strony. dlaczego nie ma powiaty pyrzyckiego? nie lubicie nas?

0

• Znajomy
  • PipPip
  • Postów 38

Napisano 20 listopad 2008 - 14:54 #22

Jak to zero wiadomości? Tu są same wiadomości.

Wyświetl postUżytkownik Rysiek dnia 20.11.2008, 12:23 napisał

Takiej beznadziei jeszcze nie widziałem.Zero wiadomości tylko odsyłacze do następnych odsyłaczy.

0

~Sikorka~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 15:20 #23

Powiatu wałeckiego chyba też nie lubią... Przykre :(
0

~wirus~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 15:27 #24

A mi sie bardzo podoba - OBY TAK DALEJ PANOWIE !! - Strona jest Bardzo Czytelna co jest najwazniejszym + :) PANOWIE OBY TAK DALEJ !! Powodzenia w budowie www :)
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 15:59 #25

Niestety, poprzednia wersja była o wiele lepsza..... :/
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 16:29 #26

Wyświetl postUżytkownik slopa dnia 20.11.2008, 13:52 napisał

Wszystko można znaleźć. Próbowałeś korzystać z przegląrarki?

tak i h.... z tego wyszlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0

~Laki~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 16:39 #27

Strona nie działa poprawnie w Firefoxie w Mac OS X (a działa w Safari) - zakłam że robiliście tylko na Windowsa co jest kiepskim pomysłem
0

~TommyPL~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 16:58 #28

beznadzieja
0

~dobrze jest~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 17:37 #29

Wyświetl postUżytkownik czyteknik dnia 20.11.2008, 11:41 napisał

do bani ta nowa wersja!!!!! dawac wcześniejszą

A w czym problem ludkowie macie ?
O co chodzi malkontentom?
0

~cammin~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 17:52 #30

tragedia , poprzednia wersja o niebo lepsza
0

~pani~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 17:56 #31

Nowa strona ok, blagam tylko zebyscie pilnowali rzetelnosci i obiektywizmu informacji, wyeliminowali bledy ortograficzne i urozmaicili zasob fotografii, ktore dajecie jako ilustracje do artykulow - gdy to samo zdjecie falujacego morza ( cieniutkie zreszta ) widze przy kazdym artykule o morzu albo zdjecie policyjnego "koguta" przy kazdym artykule o policji to az mnie trzesie....I oczywiscie te "latajace" reklamy - to naprawde zniecheca, dajcie spokoj, trzymajcie jakis poziom, dobry poziom :)
0

~firefox~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 18:27 #32

ktoś otwierał to na firefox-sie, bo u mnie wygląda tak, jakby css i javascript nie działało.
0

~monika~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 19:05 #33

beznadzieja niemozna wejsc w wiadomosci niewieadomo jak szukac wylaczcie to dajcie tamta strone
0

~aga~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 19:46 #34

Ta strona jest beznadziejna. Nie będę z tego korzystała. Strasznie mi przykro
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Luxson 

• Znajomy
  • PipPip
  • Grupa Moderatorzy
  • Postów 25

Napisano 20 listopad 2008 - 20:24 #35

A czego szukasz? Bo nie chce mi się wierzyć, że wyszukiwarka nie znalazła.

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 20.11.2008, 16:29 napisał

tak i h.... z tego wyszlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

~Don gryficki CORLEONE~

• Grupa Goście

Napisano 20 listopad 2008 - 21:18 #36

Poprzednia strona była przede wszystkim CZYTELNA. Tu panuje bałagan i chaos, którego mam dosć na codzień. Nowa strona przypomina mi do złudzenia strone www.tvn24.pl - na której jest wieczny chaos. Uważam że tak jak jest na ONECIE powinno być i tu - link przekierywujący na starą stone " >>>>stara strona<<<< coś na tej zasadzie, wtedy każdy miałby mozliwosć wyboru, czy chce przeczytać to co go interesuje, czy szukać , latac z góry na dół pod setkami fotografii.

Pozdrawiam
0

~ttt~

• Grupa Goście

Napisano 21 listopad 2008 - 00:19 #37

Malkontenci zawsze się znajdą. A mnie nowa strona się podoba. Szczególnie, gdy wracam z pracy wieczorem i chcę się dowiedzieć, co działo się w Szczecinie.
0

• Znajomy
  • PipPip
  • Postów 38

Napisano 21 listopad 2008 - 08:11 #38

Nie zgadzamy się z Tobą. We wcześniej wersji na stronie głównej mieściło się mniej artykułów. Dodawanie nowych powodowała, że stare spadały. Teraz za każdym razem, gdy wchodzisz na stronę widzisz wszystkie wiadomości, które dodaliśmy tego dnia. Niczego ważnego nie przeoczysz. Poza tym zwróć uwagę na nowe serwisy z filmami, galeriami zdjęć i mapami. Takich rzeczy w poprzedniej wersji nie było.

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 20.11.2008, 15:59 napisał

Niestety, poprzednia wersja była o wiele lepsza..... :/

0

~morszczuk~

• Grupa Goście

Napisano 21 listopad 2008 - 08:20 #39

rzeczywiście może nowa szata Waszej strony będzie wymagała aby się do niej przyzwyczaić , ale , jedno należy wytknąć - nieestetyczne jest ułożenie wszystkiego w kolumnę i praktycznie bez żadnych wyróżników , przecież aby zachować przejrzystość , należało by to jakoś poukładać ,a tak mamy doczynienia z wielką hałdą tytułów i niestety nie przyciąga to oka , poprzednia forma była zdecydowanie lepsza , no ale skoro nie ma już odwołania , ja osobiście będę rzadziej zaglądał na Waszą stronę ,
0

• Znajomy
  • PipPip
  • Postów 38

Napisano 21 listopad 2008 - 08:23 #40

Tworząc stronę internetową nie wzorowaliśmy się na TVN24.

Polecam zerknięcie na austriacką stronę www.vol.at. To właśnie z ich doświadczeń i pomysłów korzystaliśmy. I raczej mało prawdopodobne, by vol.at korzystało z inspiracji TVN24.

Link do starej wersji strony jest niemożliwy.

Każdy bardzo łatwo może znaleźć tu to czego szuka. Jeśli nie chcesz czytać o wszystkich wydarzeniach, tylko interesują cię wiadomości z danego miasta lub powiatu masz kilka możliwości jak do nich dotrzeć. W górnym menu kliknij w link miasta (pierwsza pozycja). Otworzy się menu z lewej strony, na którym możesz wybrać interesujące Cię miasto lub powiat. Bezpośredni dostęp do poszczególnych miast i powiatów masz też na samym dole strony lub w górnym menu "mapa strony".

Wyświetl postUżytkownik Don gryficki CORLEONE dnia 20.11.2008, 21:18 napisał

Poprzednia strona była przede wszystkim CZYTELNA. Tu panuje bałagan i chaos, którego mam dosć na codzień. Nowa strona przypomina mi do złudzenia strone www.tvn24.pl - na której jest wieczny chaos. Uważam że tak jak jest na ONECIE powinno być i tu - link przekierywujący na starą stone " >>>>stara strona<<<< coś na tej zasadzie, wtedy każdy miałby mozliwosć wyboru, czy chce przeczytać to co go interesuje, czy szukać , latac z góry na dół pod setkami fotografii.

Pozdrawiam

0

• (4 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4