Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

100 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Patryk~

~Patryk~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 07:07

Chyba komuś się już w du*** poprzewracało od tej władzy?

#2 ~antyPO~

~antyPO~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 07:26

jestem za! za dużo patologii w Szczecinie!

#3 ~Szczecinianin.~

~Szczecinianin.~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 07:27

Wypisz wymaluj kroi nam się kapitalistyczna wersja PRL-u.

#4 ~fvf~

~fvf~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 07:28

juz widze ceny w resstauracjach

#5 ~Maciek~

~Maciek~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 07:31

Pewnie któryś z radnych PO ma pub lub restauracje:)

#6 ~Miś~

~Miś~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 07:39

Państwo Radni !
Rozumiem ,że jesteście na tyle młodzi ,że nie wiecie co to były "meliny'" . Ówczesna władza wprowadziła restrykcyjne prawo sprzedaży alkoholu tylko po godz.13.00 . Dzięki temu rozwiązaniu utworzyło się dużo nowych miejsc pracy , właśnie przez organizację melin , które funkcjonowały na okrągło . Może o to Wam chodzi? Tylko jedna rzecz - czasami na melinach sprzedawany był tzw. alkohol niewiadomego pochodzenia , po ,którym niektórzy tracili zwrok. Czy chcecie wziąć odpowiedzialność za podobne wypadki ?
Panowie radni myślcie jak to miasto podnieść z letargu , bo same miejskie inestycje , które już dawno powinne być zrealizowane to nie wszystko .

#7 ~MAX~

~MAX~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 07:40

PO - tacy z was liberalowie jak z dupy trabka. mam was w du***, nie glosuje na was wiecej.

#8 ~mat~

~mat~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 07:45

Zajmijcie się czym ważnym! a nie tracicie czas na takie pierdoły! będzie tak samo jak z ustawą o psach. - Polak potrafi, Polak ominie wszystkie przepisy!

#9 ~je~

~je~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 08:00

A ja to popieram, tylko mam pytanie czy w marketach czynnych 24h też będzie ten zakaz? Ja akurat jestem na etapie wychodzenia z kryzysu i przyda sie pomysł jak szybko się odkuć. POmysł super, tylko szybko go przegłosujcie.

#10 ~jacek~

~jacek~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 08:00

no lepiej dać zarobić drobnej przestępczości - meliny wrócą

--
jacek

#11 ~upierdliwy~

~upierdliwy~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 08:17

...nie do rana tylko do godz 13...glupota ich siega zenitu.

#12 ~andzia~

~andzia~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 08:45

Buhahahah,ale się uśmiałam:)co za de....le,brak słów.

#13 ~Robert~

~Robert~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 08:48

Spokojnie panowie paru czubków ze szczecinskiego PO jest za słabych zeby zmienic ustawe, ale te nurki pod sklepami nocnymi sa irytujacy to fakt :)

#14 ~magda~

~magda~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 08:55

Czyżby posłowie PO mieli problem z alkoholem?i boją się pokus?Poparcie spada więc prześcigają się w absurdach żeby było o nich głośno,ale chyba nie tędy droga.

#15 ~zimny cynik~

~zimny cynik~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 08:57

Zakazy, zakazy i zakazy. Oni niczego innego wprowadzać nie potrafią. Skoro już się zaczęły protesty to najpierw nie dopuśćmy do ratyfikowania ACTA a potem zmuśmy ten rząd PO do ustąpienia.

#16 Kry

Kry

Swojak

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 157 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 09:04

Jestem za wprowadzeniem takiego pomysłu! Nie tylko w mieście, a lepiej ten pomysł rozdmuchać na całą Polskę!
Tak funkcjonuje prawo w Wielkiej Brytanii (Anglii - UK). I nikt nie miał z tym problemu.
Wypić sobie piwo, czy wódkę po godzinie 22:00 mogłeś w lokalu tylko i wyłącznie.
Od tej godziny w sklepach był zakaz sprzedaży alkoholu (łącznie z piwem).

#17 ~Ave P.S.~

~Ave P.S.~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 09:08

Niedlugo godzina milicyjna i łapanki na ulicach!!! donald przegina!!! PRECZ Z KOMUNĄ!!!

#18 ~Gościówa~

~Gościówa~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 09:26

Rewolucyjny pomysł PO: wracają babki- meliniarki
Tego chcecie?

Ps. a może sprzedaż alkoholu przenieść w nocy do hipermarketów? Ochroniarze są, nabór do policji jest. tTo możnaby otworzyć mini komisariat przed każdym hipermarketem z mini aresztem (bo niektórych zmogło.

#19 zdziwiony

zdziwiony

Swojak

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 1400 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 10:01

Czyżby chęć pozbycia się konkurencji? Jeżeli pan radny ma knajpę, to taki zakaz podwoi mu klientów i dochody. Ubodzy pijaczkowie będą musieli dać zarobić meliniarom.
Autorom pomysłu dedykuję piosenkę Jacka Zwoźniaka "Pani Kasia".

#20 ~patol~

~patol~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 10:09

może w końcu jakiś porządek w tej zasyfiałej wiosce będzie, chociaż jak ta ustawa wejdzie to narąbanych małolatów będzie jeszcze więcej widać bo zamiast na melinie po 22 siedzieć to będą się szlajać po ulicach zaraz po dobranocce żeby zdążyć się narąbać

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych