Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

37 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~papa~

~papa~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 20:10

Weźcie sie otrząsnijcie! każdy ma prawo do sprzedazy i musi jakoś sobie dorobic jak nie ma pracy! a ryby gdzie ma stanąć i sprzedać? na pyrzyckim? czy może na kluiczewie? tam gdzie jest "największy ruch i pełno ludzi " haha żenujący jesteście parodia normalnie...heh.

#2 ~sc~

~sc~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 22:19

to ze musi sobie zarobic nie znaczy ze musi oszpecac miejsce namiotem, sam jestes zenujacy

#3 ~Krzysiek~

~Krzysiek~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 22:28

Powiedzcie mi ile jest sklepów z rybami w Stargardzie? Zero! Nie mówię o przyczepce na ryneczku czy innej budce bo to nie sklep. Jak zwykle zawsze się znajdzie jakiś malkontent!

#4 ~ryby tez chca miec ładnie~

~ryby tez chca miec ładnie~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 22:51

skoro nie ma sklepow rybnych to znaczy to tylko ze nie ma zapotrzebowania bo inaczej byloby ich kilka. a jak juz jest to niech bedzie porzadny a nie z łóżka

#5 ~KLIENTKA~

~KLIENTKA~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 23:00

Ja u tego Pana często kupowałam i bende kupować ryby ma zawsze świeże wędzone rolmopsy kotlety rybne, świeże szczupaki,sandacze,tołpyge,leszcze,płocie itp estetycznie na swoim stoisku i zawsze doradzi,przedewszystkim miły i wie jak zdobyć kienta aby znów u niego kupić rybki. A nie to co w TESSKO smierdzące suche nie estetyczne z wygladu,wczoraj jak zobaczyłam jak wygladaja makrele i brzuszki wędzone to by mój kot sie na mnie obraził! Życze Panu dużo klientów,a ci co marudzą :angry: to do TESSKO :lol:

#6 ~Tomek~

~Tomek~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 12:47

Ta klientka to chyba właścicielka baru od którego dzierżawi ten ekspedient ,raz jak te kotlety mu się rozsypały przy rozładunku to zbierał je z ulicy między samochodami,a na drugi dzień na minus 14 stopniowym mrozie je wykładał,także jak pani na drugi raz coś tam kupi,to wcześniej Pani sobie zarezerwuje miejsce w szpitalu,bo ryby wędzone przechowuje się od 2 do 8 stopni

#7 ~XxX~

~XxX~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 13:01

Wyświetl postUżytkownik Krzysiek dnia 03 luty 2012 - 22:28 napisał

Powiedzcie mi ile jest sklepów z rybami w Stargardzie? Zero! Nie mówię o przyczepce na ryneczku czy innej budce bo to nie sklep. Jak zwykle zawsze się znajdzie jakiś malkontent!

Akurat jak wiesz przy małym "Tesco" przy ul. Szczecińskiej jest sklep rybny (na ryneczku). Tak więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Co prawda mało jest takich sklepów ale to już inna sprawa.

#8 ~cccc~

~cccc~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 15:38

MARUDY! sklepów mało rybnych, bo ryby ogólnie są drogie. Jak się komus nie podoba to dowidzenia! ja tam chętnie kupię u Pana rybkę i zjem ze smakiem:) zazdrosny, głupi stargard! nienawidzę tego miasta! aż wstyd się przyznać, że się mieszka w tak prymitywnym , pełnym zazdrości i obłudy mieście a może nawet i wsi......

#9 ~mieszkaniec stargardu~

~mieszkaniec stargardu~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 17:00

Kupuje często u tego pana rybki np makrele wędzone bo są świerze i smaczne ,bardzo mało jest sklepów z świeżymi rybami a jak są to leżą w sklepach miesiącami jak komuś się nie podoba to niech się nie paczy ,albo zajmnie się sprawa z tyłu gdzie były sprzedawca kurczaków sprzedaje tam tosty nadodatek nie świerze ,i kebaby z włosem w surówce.
Ludzie naprawde nie macie czego się czepić tylko sprzedawcy ryb,czego nie napiszecie że na chodnikach widnieje lud i że nie są odśnieżone .

#10 ~mieszkaniec~

~mieszkaniec~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 17:06

Popieram panią jak komuś się nie podoba to do tescco zapier***ać po stare śmierdzące ryby,a nie uciwego sprzedawce ryb czepiają się--ludzie szkoda słów nazwać was ludzmi

#11 ~dj~

~dj~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 17:51

gdzie są urządzenia chłodnicze
gdzie jest woda ciepła zimna?
gdzie jesst HACAP ?

gdzie jest SANEPID ?

SMIERDZĄCA SPRAWA NIEPRAWDAŻ?

POWIADOMIC C.B.A.

#12 ~star~

~star~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 18:24

pogonic brudasa

#13 ~ja~

~ja~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 18:40

JAK WIESC MIEJSKA NIESIE OJCIEC DYREKTOR/ z sanepidu/
uwilbia wędzone węgorze

#14 ~KLIENTKA~

~KLIENTKA~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 19:42

...Człowieku jak nawet wypadły te kotleciki no co to z tego :angry: tobie nic nigdy z rąk nie wyleciało ?taki jesteś we wszystkim GUT! a do innych do wiadomości ten Pan posiada WSZYSTKIE POZWOLENIA URZEDÓW, SANEPIDU ITP a towar podaje w rekawiczkach do tego przystosowanych a toalete ma zapewniona w owym bydynku z ciepła, zimna wodą ,papierem toaletowym ITP...a moze to tylko zazdrość przemawia przez was ze czlowiek nie kradnie tyko ciężko pracuje i ma uznanie u kientów i ŚWIEŻY TOWAR a to podstawa handlu ....Pozdrawiam PANA Z RYBKAMI i zycze duzo klientów:)

#15 ~zst~

~zst~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 19:55

Wyświetl postUżytkownik KLIENTKA dnia 04 luty 2012 - 19:42 napisał

...Człowieku jak nawet wypadły te kotleciki no co to z tego :angry: tobie nic nigdy z rąk nie wyleciało ?taki jesteś we wszystkim GUT! a do innych do wiadomości ten Pan posiada WSZYSTKIE POZWOLENIA URZEDÓW, SANEPIDU ITP a towar podaje w rekawiczkach do tego przystosowanych a toalete ma zapewniona w owym bydynku z ciepła, zimna wodą ,papierem toaletowym ITP...a moze to tylko zazdrość przemawia przez was ze czlowiek nie kradnie tyko ciężko pracuje i ma uznanie u kientów i ŚWIEŻY TOWAR a to podstawa handlu ....Pozdrawiam PANA Z RYBKAMI i zycze duzo klientów:)

podejrzewam Ze podkrada kasy fiskalnej brak!

#16 ~zst~

~zst~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 19:57

a pani w kiosku ma

#17 ~zst~

~zst~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 20:00

Wyświetl postUżytkownik star dnia 04 luty 2012 - 18:24 napisał

pogonic brudasa
BRUDAS TO TY :lol:

#18 ~ichtiolog~

~ichtiolog~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 20:04

zostawcie go!
tak fajnie smierdzi

#19 ~obywatel~

~obywatel~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 20:07

podobno
to brat prezydenta ?????

#20 ~irma~

~irma~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 22:49

GDZIE JEST SANEPID.SPRZEDAWANE RYBY SĄ ZAKURZONE I NIE POZBAWIONE ZARAZKOW .KAZDY MOŻE TAM NAWET NAPLUĆ. CZY NIKT TEGO NIE CHCE WIDZIEĆ??????????NIE RŻNIJCIE GŁUPA I ZLIKWIDUJCIE TEN SYF NATYCHMIAST -

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych