Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

140 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~pop~

~pop~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 16:04

to nie są koledzy to zwykłe cwele , do kicia na 25 lat ani roku mniej .

#2 ~kamil~

~kamil~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 16:24

Zabili mi kumpla! Powinno spotkac ich totalnie sroga kara! Spoczywaj w pokoju koleszko [*]

#3 ~m~

~m~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 16:28

25 lat??? kara smierci dla tych śmieci

#4 ~ddddddddddd~

~ddddddddddd~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 16:49

na pewno jest ktoś kto wie o co poszło i kto to zrobił. wiesz? to napisz!

#5 ~jola~

~jola~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 17:21

Przykro...taki młody mężczyzna..syn..przyjaciel.A ja sie pytam co lekarze zrobili w szpitalu jak on sie tam udal dwa razy?chyba nie zbadali go dokładnie bo zle sie czul...i umarl.
Mam nadzieje prosze mamy ze bedzie Pani miala siłe walczyc o ukaranie lekarzy lub szpitala za ew. błędy niedopełnienie..Wspólczuje Pani a tych co pobili...za kraty!

#6 ~abcd~

~abcd~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 17:42

Niech spoczywa w spokoju[*]
Niech czuwa nad synem i mama

#7 ~kolo~

~kolo~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 19:22

Mam nadzieję, że konowały też poniosą odpowiedzialność. Prokurator powinien ścigać konowałów z urzędu, ale pewnie tego nie zrobi, bo to chory kraj.

#8 ~George~

~George~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 19:22

Trzymaj sie tam u góry koleszko [*] , mam nadzieje ze te szmaty zgnija w pierdlu!!!!

#9 ~dzidzi~

~dzidzi~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 19:23

To straszne co się stało, właśnie przeczytałam artykuł w gazecie, o niczym nie wiedziałam. Ja z Łukaszem chodziłam do liceum do jednej klasy. Mam nadzieje że tych którzy mu to zrobili zgniją w więzieniu. SPOCZYWAJ W POKOJU

#10 ~M....~

~M....~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 19:32

Nie wierzę... po prostu nie wierzę... jak zobaczyłam to zdjęcie... znałam Łukasza.. chodził ze mną do liceum :(((
Zginął pod swoim domem!!! Co za potwory to zrobiły!!!

Mam nadzieję, że dostaną dożywocie!!! Wspóczuję mamie Łukasza, została sama.
I jeszcze Kubuś... bandyci!!!! Zabiliście dziecku ojca!!

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 19:51

Bandyci bandytami, ale dlaczego w szpitalu nie otrzymał odpowiedniej pomocy? Czy lekarze nie są w stanie stwierdzić że obrażenia zagrażają życiu? Czy nie zrobili prześwietlenia albo innej tomografii? Skoro miał obrażenia głowy to chyba robi się takie badania standartowo? Z pewnością ten człowiek mógł żyć gdyby wszyscy traktowali odpowiednio swoje obowiązki.

#12 ~bukowinka~

~bukowinka~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 19:53

Czytam, płaczę... Piszę, płaczę! Znałam Łukasza, widziałam Go pare dni przed tym, co Go spotkało. Zawsze uśmiechnięty, pomocny! Z całego serca współczuję Jego mamie!Nie umiem się pogodzić z tą tragedią! Modlmy się za Niego!!!

#13 ~Rafi~

~Rafi~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 20:26

Slænke zaczal Ola do mnie mama z LUkaszem wychowywalismy sie razem na dzielnicy byl przyjacielem mojego mlodszego brata lures jestem w Sápmi na Maxsa

#14 ~gość1~

~gość1~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 20:39

Łukasz zginął, bo dwóch naćpanych gości (obaj z pełnej patologii) z Wyszyńskiego poczuli się bo ponoć Łukasz źle się wyraził o małolacie z podwórka. Małolata jest siostrą jednego ze sprawców, a z drugim bzykała się. Ta małolata od wielu lat pije, ćpa i puszcza się za kasę. Teraz w szkole chwali się, że jej brat i jej chłopak pobili Łukasza kamieniami!!!!! To skandal, że tacy ludzie żyją w naszym społęczeństwie. Małolata jest dilerką, ćpa i pije. Przez taką bezmózgową qurwę Łukasza już nie ma z nami. Matka tej małolaty i jednego ze sprawców to też pełna patologia. Niedawno zmarła starsza kobieta, którą ta kobieta systematycznie okradała z emerytury!!! Jej córeczka właziła do mieszkania tej kobiety przez okno i okradały ją. Swojego męża chorego na raka (zmarł parę miesięcy temu) wyrzuciła z domu w ostatnich dniach jego życia!!! Jej córka (ta od pobicia Łukasza) kilka lat temu nasłała na swojego własnego ojca (tego co zmarł) jakichś obszczymurków, aby ojca pobili.
Teraz poprzez swoich kumpli bandytów zastraszają całą dzielnicę, grożą ludziom pobiciem. Że też na tą patologię nie ma sposobu? Jak tutaj żyć w sąsiedztwie takich patologicznych rodzin??? Jak długo jeszcze te dwie rodziny będą zagrożeniem dla okolicznych mieszkańców?????
STrach się bać.
Łukaszu, odpoczywaj w spokoju [*]

#15 ~anonim~

~anonim~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 20:50

jak wina lekarzy gdyby Ci deb***e go nie pobili to do żadnej tragedii by nie doszło!!! ;/

#16 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 22:07

Jak sie kgos nie zna to sie nie ocenia idioto. Chyba że sądzisz sam po sobie.

#17 ~Anonim~

~Anonim~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 22:14

Widac z nie wiecie jak to bylo..
Skoro kazdy z was ma inna wersje wydarzen ..
Ogarnijcie sie ludzie wkoncu, kazdemu jest przykro ale nie raz widzialem jak sie wasz kolega sapał do innych ludzi.
Trafila kosa na kamien.

#18 ~gucio~

~gucio~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 23:08

Przykro mi z powodu Łukasza, współczuje jego mamie.. ale ta "małolata" wcale nie jest ćpunką,kurwą,złodziejka itp.. i takie rzeczy powinno sie mówić prosto w oczy a nie oczerniać na forum.. i widze że ta osoba która to napisałą jest doskonale poinformowana czyli to pewnie jakas fałszywa .... rozmawia z Toba a za chwile opie**ala d*** za plecami..

#19 ~skrzat~

~skrzat~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 23:11

Człowieku co Ty wg mówisz, pojęcia nie masz o tej rodzinie. Sam nieraz widzialem jak Łukasz się zaczynał, jak mowi kolega nizej. I z tego co słysze w szkole to dziewczyna nie chwali sie nieczym, tylko nie wie za co wszyscy maja do niej o to pretensję .Rodziny sie nie wybiera ...

#20 ~FanPak~

~FanPak~
  • Goście

Napisano 09 luty 2012 - 23:15

A co do jednego z komentatorów, Szkoda jak zapomniałaś, bo znam Cie doskonale, i wiem kim jesteś. Heh.. Jak próbowałaś zastrzelić własnego męża... Pamietasz to ?

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych