Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

59 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~robert1966~

~robert1966~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 17:52

widziałem jak jegomościa wyciagali,z tego co słyszałem od świadków dwóch lub trzech młodzieńców rozebrało się do majtek i chodzili po lodzie blisko wodospadu,byli napewno napici lub naćpani denat się prawdopodobnie poślizgnął i wartki nurt jaki jest w tym miejscu (wszak to wodospad) go wciągnął ,prawdopodobnie się poślizgnął i utknął w szczelinie między filarem a metalowym słupem i tak go straż wyciągała na sznurku za noge.Także fantazja ułańska tragedia dla rodziny bo już mu rozumu nikt nie doda.......współczuje bliskim :((((

#2 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 20:00

nie wiesz to nie pisz

#3 ~gość1~

~gość1~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 20:27

Co wy gadacie prosze was przestańce to ja byłem jednym z nich to był mój przyjaciel !! ;( Po cholere komentujecie to co !! ?? nie byliśmy naćpani więc prosze was jak nie wiecie to nie piszcie tylko moglibyście jego rodzicom współczuć !!

#4 ~I~

~I~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 20:40

Konus(*)

#5 ~michal~

~michal~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 20:51

Wyświetl postUżytkownik gość1 dnia 21 luty 2012 - 20:27 napisał

Co wy gadacie prosze was przestańce to ja byłem jednym z nich to był mój przyjaciel !! ;( Po cholere komentujecie to co !! ?? nie byliśmy naćpani więc prosze was jak nie wiecie to nie piszcie tylko moglibyście jego rodzicom współczuć !!

#6 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 21:02

Byłem tam dzisiaj i widziałem jak to się stało, dwóch weszło rozebranych do gaci do Iny i krzyczeli, że są morsami. Chłopak, który zginął był po pas w wodzie. Niestety pociągnął go nurt rzeki i nie dało sie go uratować

#7 ~michal~

~michal~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 21:12

ty ku*** je***y idioto po co tam wchodziliscie??? wasza wina sam idz i wytlumacz jego rodzicom i wspolczoj sobie deb***izmu,koledze smierci a rodzicom kolegi spojzyj w oczy. Tak sie sklada ze znam rodzicow.

#8 ~janek~

~janek~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 21:15

jak by nie był pijany to by nie wchodził do wody zimą tylko tak to jest narkotyki Alkohol i wasze porypane zecy które robicie człowiek wypije a nie wchodzi do wody

#9 ~anka~

~anka~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 21:16

twoim też.. po cholere włazicie o tej porze roku do wody.. ?

#10 ~zyta~

~zyta~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 21:29

Zdrowy na ciele i umysle nie wszedł by do tej wody o tej poze roku . Nie byli to mali chłopcy co nie wiedzą czym to sie moze skonczyc ,a więc wszystko wskazuje na to ,że albo byli pijani bądż nacpani lub tez nie do konca normali .Współczuję rodzicom i rodzinie . Niech to bedzie przestrogą dla innych .

#11 ~:(~

~:(~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 21:32

Wyświetl postUżytkownik gość1 dnia 21 luty 2012 - 20:27 napisał

to po co wchodził do wody mogłeś go zatrzymać cwaniaku to by tego nie było tak to jest piwo wódka i :( narkotyk :angry:

#12 ~ANONIM~

~ANONIM~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 21:42

stała się tragedia młody człowiek stracił życie to nie jest niczyja wina to był wypadek nie ma co obwiniać się bo to mu życia nie wróci pozdr [*]Maciek[*]

#13 ~...~

~...~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 22:37

jak nie wiece jak było to na ch*** się wypowiadacie?!?! zostawcie te bezsensowne komentarze dla siebie!!

#14 Michuss

Michuss

Swojak

• Użytkownicy zarejestrowani
  • PipPipPipPip
  • 206 postów

Napisano 21 luty 2012 - 23:16

Książkowy przykład głupoty. Nominacja do Nagrody Darwina obowiązkowa.

#15 ~kskss~

~kskss~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 23:32

Gratuluje nagłówka. Nie można było delikatniej zatytułować artykuły tylko topielec? Zdarzył się wypadek który powinien byc przestrogą dla innych. Swoje głupie wywody oszczędźcie sobie. Szkoda młodego chłopaka :( Spoczywaj w pokoju

#16 ~ktos~

~ktos~
  • Goście

Napisano 21 luty 2012 - 23:58

brak slow i tyle;/

#17 ~...~

~...~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 00:19

Kuuurwa nie ważne jak to sie stalo ale sie stało.
na zawsze pozostaniesz w naszych sercach [*] Maciek ! [*]

#18 ~gość1~

~gość1~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 03:11

Ludzie !! Nie wiecie jak było to czemu to piszecie prosze was i tak nam jest ciężko a jak to czytam to mnie aż kręci w środku !! Jak możecie pisać takie brednie co ?? Jak my krzyczeliśmy że jesteśmy morsami co wy gadacie !!

#19 ~gość1~

~gość1~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 03:13

Wyświetl postUżytkownik ':(' dnia 21 luty 2012 - 21:32 napisał

to po co wchodził do wody mogłeś go zatrzymać cwaniaku to by tego nie było tak to jest piwo wódka i :( narkotyk :angry:
Tak ciekawe co ty byś zrobił wiesz jak tam było wiesz nie wiem ;( nie byłem tam od początku !!! więc nie miałem jak mu pomóc a jego rodzicom nie potrafie spojrzeć w oczy a ty mi będziesz mówił że on był naćpany i że mogłem mu pomóc nie znałeś go więc nie mów !!

#20 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 22 luty 2012 - 07:56

i to tak blisko swojego domu... ;(( [*] masakra... współczuje osobom, które z nim były poczucia winy... to chyba gorsze niż pójść siedzieć za morderstwo...
[*][*]Pióro[*][*]

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych